AgendaAGENDA RODE NIJLVARAANDRUMCIRKEL MET DE SJAMANENTROM

Zaterdag 19 november : van 19u to 21u

Drumcirkel onder inspiratie van de Hathors


“De geest is net een parachute, hij werkt alleen als hij open is” – Tom Kenyon (soundhealer en channeler van de Hathors)


Klank is de grondslag van alle werkelijkheid, die in wezen trilling is. Als je de trillingsfrequentie verandert, kun je van materie naar energie gaan, van een 3D beleving naar hogere staten van bewustzijn. Je opent de parachute.

We gaan een relatie van dankbaarheid aan met de vier heilige elementen die in feite entiteiten zijn met een groot bewustzijn. Het woord 'heilig' vindt zijn oorsprong in het woord 'helen'. Door middel van het chanten van onderstaande vier klanken die verbonden zijn aan deze elementen start een helingsproces. Dit doen we onder begeleiding van de sjamanentrommel. Deze vier klanken zijn:

EL (Aarde) – KA (Vuur) – LIEM (Water) – OM (Lucht)

Deze klanken openen de de 'deuren der waarneming'. Eenmaal wanneer deze deuren wijd open staan trommelen en chanten we intuïtief. Omdat het bewustzijn neerdaalt in een diepe, kalme staat, kun je iedere staat van bewustzijn ervaren. Dat kan gaan van verveling, je eigen 'demonen' inbegrepen, tot hoge staten van extase en gelukzaligheid. Alles wat oprijst mag er zijn en maakt deel uit van het zuiveringsproces.

We trommelen in eenheid toe naar een hoogtepunt van vibratie. Een krachtig monotoon ritme van een 20-tal minuten dat Johnny doorgekregen heeft van de Hathors tijdens een van zijn 'zielenreizen'. Hierbij komen spontaan helende klanken naar boven. Dit mag beleefd worden in welke vorm dan ook: mee trommelen, mee ratelen, klanken uiten die spontaan opkomen, dansen of gewoon zitten en aarden en alles laten binnen komen tijdens je eigen persoonlijke 'zielenreis'.

.

Prijs : 15 euro


vrijdag 30 december van 19 u tot 23u

Evenement : Sjamanistische trancereis - Dromenwever - ontdek jouw zielenmissie

Prijs 45 euro.

Info :

Lokaal komen we samen in ons kleine tempeltje in intieme groep. We worden verbonden met het Siberisch medicijnwiel. Het Siberisch sjamanisme werkt met 4 Great Spirits als medicijn. Elke spirit heeft een eigen frequentie. De allerhoogste frequentie of Great Spirit is de spirit die met alles verbonden is.

Na de verbinding met het medicijnwielreizen via de spirit van de drum via de bovenwereld naar jouw Dromenwever, the Great Spirit Ulgen.

De dromenwever laat jou ''zien", en mag je je zielsmissie ontdekken.
Naderhand doen we samen het ritueel van de Rootimplant, zodat jouw zaadje / intentie mag geplant worden en wortels krijgen.


WEEKEND WORKSHOP BASIS SJAMANISME


Zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 van 9u30 tot 18u30

  • Inwijding van jouw spirit kanaal
  • Uitleg over het pad van de Sjamaan
  • Wat is het sjamanistisch bewustzijn
  • Ervaren : hoe werkt de kracht van intentie en energie
  • Rebirthing via trance, muziek, intentie
  • Werken met het siberisch medicijnwiel (4 great spirits)
  • Trancereizen voor jezelf en voor anderen
  • Verbinden met spiritwereld en krachtdieren
  • Healing: Heal jezelf door healing van 'the familytree'


 PRIJS : 175 EURO WEEKEND