Healing

Je kan bij de Rode Nijlvaraan voor verschillende healings terecht

SJAMANISTISCHE HEALING - Ingrid Ukhamsar

Energetische body & spirit healing


Bij mij kan je een sjamanistische energetische healing ontvangen : Axis Mundi Body & Spirit healing!

Na een intakegesprek van een half uurtje, mag je lekker liggen en ga ik vervolgens voor je een trancereis maken met de sjamanendrum en zang. Zo kan ik 'zien' (reading) wat er voor een energetische blokkades zitten. Op deze manier kan ik energetisch naar de bron. Dit leven of vorige levens, alles wat zichtbaar wil worden, toont zich. Vervolgens geef ik jou met mijn handen en soms ook klank (zang) een energetische healing op jouw Axis Mundi. Jouw Axis Mundi is het energetische kanaal van je voeten naar je hoofd en is gekoppeld aan de chakra's. Mensen ervaren een stroom van universele liefde en rust. De stroom van vader Kosmos (Tengri) en moeder Aarde (Umai) en andere spirithelpers golft door je heen en worden geworteld via mijn handen en/ of de sjamanentrom. Verder kan ik ook energetische bescherming plaatsen. 

Op het einde bespreken we de Reading / Healing

Totale duur : 2 uur.

Prijs : 65 euro.


From Spirit to Heart to Body

Ingrid Ukhamsar

Shamanic Teacher & Healer


ZIELENREIS met Ingrid
Een soulkey therapy is een 4 à 5 uur durende healing therapy waarbij we de ziel laten spreken via Trance. Er bestaan verschillende poorten naar de ziel. Onder andere regressie, innerlijk kind, soul retrieval, soul reïncarnation retrieval, en vele andere die zich intuïtief aankondigen.
Een sessie start met een intakegesprek van 2 à 2,5 uur. Daarna wordt je in een soort trance gebracht. We maken dan een droomreis naar je zielenbewustzijn, deze reis duurt een 2 tal uurtjes. Een begeleide droomreis is zeer bewustzijnverruimend. 
Prijs : 125 euro
Meer info: www.soultherapy.be 


PRIVÉ SOUND HEALING  met Johnny


Na een voorgesprek reinigt Johnny eerst je energiebanen en scant je 7 belangrijkste chakra's met behulp van stemvorken. Daarna biedt hij je een ontspannend en helend klankenbad aan met gebruik van diverse muziekinstrumenten. Al channelend met zijn spirithelpers zingt hij helende klanken. De trillingen weten precies die plekken te vinden waar je lichamen (fysiek, emotioneel, psychisch) steun kunnen gebruiken. Hou je van soundscapes (klanken die je het gevoel geven in een schilderij, landschap of andere plaats te zijn) en wens je een diepe transformerende healing, dan ben je bij hem op het goede adres!


prijs : 50 euro voor 2 uur
SJAMANISTISCHE HEALING
met Anouck


Mijn naam is Anouck Dragon Fire Light. Ik ben een sjamanistisch procesbegeleider en help mensen tot hunvolle potentieel te komen, in alle delen van hun leven en Zijn. Dusof je nu aanloopt tegen een fysiek probleem of een moeilijkesituatie, ik help jou om je eigen healing tot stand te brengen.

Na een kort gesprek gaan we samen aande slag terwijl jij rustig neerligt. Ik creëer samen met jou dejuiste context om tot healing te kunnen komen. Elk proces is andersen ik zal mijn diverse tools inzetten om jou te begeleiden : trancereizen, verbinding met sjamanistische medicijnen, lichttaal, aanraking, chakrahealing, voorouderlijnopschoning, fluit of ratel,…
Na de healing bekijken we samen hoe je de nieuwe realiteit die je manifesteerde ook in de materie kan omzetten. Zo kan je iets tekenen, een mantra of quote kiezen, een edelsteen kopen, of huiswerk meekrijgen zo simpel als ‘knuffel elke dag een boom’. Door manifesteren en materialiseren aan elkaar te koppelen zal jouw fysieke realiteit en de wereld om je heen sneller mee buigen naar de nieuwe staat van zijn.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost 65 euro.


Is Maaseik (Opoeteren) voor jou te ver? Vraag dan jouw healing op afstand aan en ik ga voor jou aan de slag. Achteraf krijg je een spraakbericht met alle informatie en tips. Prijs: 30 euro


Contact:
Facebookpagina ‘LichtLeven’
anouck.b@gmail.com
0032 474 460739