Healing

Je kan bij de Rode Nijlvaraan voor verschillende healings terecht

SJAMANISTISCHE HEALING - Ingrid Ukhamsar

Energetische body & spirit healing


Bij mij kan je een sjamanistische energetische healing ontvangen : Axis Mundi Body & Spirit healing!

Na een intakegesprek van een half uurtje, mag je lekker liggen en ga ik vervolgens voor je een trancereis maken met de sjamanendrum en zang. Zo kan ik 'zien' (reading) wat er voor een energetische blokkades zitten. Op deze manier kan ik energetisch naar de bron. Dit leven of vorige levens, alles wat zichtbaar wil worden, toont zich. Vervolgens geef ik jou met mijn handen en soms ook klank (zang) een energetische healing op jouw Axis Mundi. Jouw Axis Mundi is het energetische kanaal van je voeten naar je hoofd en is gekoppeld aan de chakra's. Mensen ervaren een stroom van universele liefde en rust. De stroom van vader Kosmos (Tengri) en moeder Aarde (Umai) en andere spirithelpers golft door je heen en worden geworteld via mijn handen en/ of de sjamanentrom. Verder kan ik ook energetische bescherming plaatsen. 

Op het einde bespreken we de Reading / Healing

Totale duur : 2 uur.

Prijs : 65 euro.


From Spirit to Heart to Body

Ingrid Ukhamsar

Shamanic Teacher & Healer


BEGELEIDE ZIELENREIS met Ingrid UKHAMSAR
Een soulkey therapy is een 4 à 5 uur durende reis waarbij we de ziel laten spreken via Trance. Er bestaan verschillende poorten naar de ziel. Onder andere regressie, innerlijk kind, soul retrieval, soul reïncarnation retrieval, en vele andere die zich intuïtief aankondigen. Een sessie start met een intakegesprek van 2 à 2,5 uur. Daarna wordt je in een soort trance gebracht. We maken dan een droomreis naar je zielenbewustzijn, deze reis duurt een 2 tal uurtjes. Een begeleide droomreis is zeer bewustzijnverruimend. 
Prijs : 155 euro
Meer info: www.soultherapy.be 


ANKH HEALING  met Johnny


Wie kent de Ankh niet? Een eeuwenoud mysterieus voorwerp waaraan tientallen betekenissen gegeven werden. De oorsprong ervan gaat zover geweten terug tot in de tijd van de Lemuriërs. Ook in Atlantis werd er veel mee gewerkt en daarna natuurlijk in Khem, het oude Egypte. Mijn Ankh werd door mijn leermeester en energetisch therapeut ritueel gemaakt ahv mijn geboortedatum. Daarna heb ik deze zelf mogen inwijden. De Ankh is daarmee afgestemd op mijn persoonlijke frequentie en bezit de kracht om deze tot 700x te versterken! Wanneer ik ermee werk ben ik verbonden met de oude meesters, de godin Iris en vele andere lichtwezens die zich aandienen. Wat kan een Ankh? De juiste vraag is: Wat kan een Ankh eigenlijk niet? In een eerste sessie wordt meestal het familiekarma en de storende lijnen daarin schoon gemaakt. Wat niet meer bij je behoort is ballast en halen we uit je systeem. Hierdoor wordt je stuitchakra heel krachtig en sta je  veel sterker in het leven. Je hebt de touwtjes terug zelf in handen. Afhankelijk van hoeveel werk ik hieraan gehad heb en mijn en jouw energieniveau voel ik dan aan of deze behandeling voldoende was voor 1 sessie. Deze herprogrammering heeft tijd nodig om helemaal in je energiesysteem door te dringen. Afhankelijk van je behoefte/klacht kan de Ankh ook nog: je eigen karma (vorige levens) opschonen, Chakra's opschonen, energiebanen terug laten stromen door blokkades op te heffen, je innerlijke kind behandelen, je energetische baarmoeder behandelen, je aura reinigen, en zo veel meer. Voor meer info mag je me altijd contacteren.


duur: 90 - 120 minuten inclusief kort voorgesprek

prijs : 60 euroOm vrede in de wereld te hebben, moeten de volken in vrede leven.

Om tussen de volken vrede te hebben, moeten de steden niet tegen elkaar opstaan.

Om vrede in de steden te hebben, moeten de buren elkaar verstaan.

Om vrede tussen de buren te hebben, moet er vrede heersen in huis.

Om thuis vrede te hebben, moet je hem vinden in je eigen hart.